Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk and jalapeño marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
640 g
Składniki
-
jalapeño chillies trimmed3 - 5
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
buttermilk500 g
-
salt½ tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 640 g
Sód
2124.7 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1177.2 kJ /
281.4 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Buffalo chicken wings
45 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 h 15 min
Curry laksa
45 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 h
Malay-style coconut chicken
25 h 40 min
Coconut poached chicken salad
45 min