Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk and jalapeño marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
640 g
Składniki
-
jalapeño chillies trimmed3 - 5
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
buttermilk500 g
-
salt½ tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 640 g
Sód
2124.7 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1177.2 kJ /
281.4 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Sticky drumettes
2 godz. 45 min