Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk and jalapeño marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
640 g
Składniki
-
jalapeño chillies trimmed3 - 5
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
buttermilk500 g
-
salt½ tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 640 g
Sód
2124.7 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1177.2 kJ /
281.4 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Warm satay chicken salad
55 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Chiang Mai noodles
25 min