Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk and jalapeño marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
640 g
Składniki
-
jalapeño chillies trimmed3 - 5
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
buttermilk500 g
-
salt½ tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 640 g
Sód
2124.7 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1177.2 kJ /
281.4 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Thai Massaman Curry Paste
25 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Jerk chicken with pineapple slaw
5 godz.
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min