Urządzenia i Akcesoria
Turmeric lime chicken skewers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
piece fresh turmeric peeled6 cm
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
garlic cloves4
-
fish sauce1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)½ tsp
-
makrut lime leaves4
-
eschalot1
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
vegetable oil20 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2012.6 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2139.9 kJ /
509.5 kcal
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chiang Mai noodles
25 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min