Urządzenia i Akcesoria
Foie gras au café et aux pruneaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
50 g de pruneaux dénoyautés
-
600 g de foie gras de canard cru déveiné
-
100 g de café froid
-
2 c. à soupe de whisky
-
½ c. à café de sel
-
½ c. à café de poivre blanc moulu
-
600 g d'eau
-
eau froide
-
glaçons
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.6 g
Kalorie
1961.1 kJ /
475.9 kcal
Tłuszcz
47.6 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NOËL FACILE
6 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Terrine de canard
24 Std.
Saumon sauce gribiche
35 Min
Iles flottantes
1 Std.
Opéra de foie gras
24 Std.
Îles flottantes et compotée de pommes
1 Std. 40 Min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Chutney aux raisins
25 Min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 Std. 25 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Foie gras farci aux figues
24 Std.