Foie gras au café et aux pruneaux
TM5 TM6

Foie gras au café et aux pruneaux

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 50 g de pruneaux dénoyautés
  • 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
  • 100 g de café froid
  • 2 c. à soupe de whisky
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre blanc moulu
  • 600 g d'eau
  • l'eau froide
  • glaçons

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1961.1 kJ / 475.9 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
4.8 g
Tłuszcz
47.6 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy