Urządzenia i Akcesoria
Gratin d'abricots façon frangipane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
8 biscuits amaretti
-
100 g de beurre doux coupé en morceaux
-
100 g de sucre en poudre
-
100 g d'amandes en poudre
-
1 œuf
-
500 g d'abricots frais coupés en quatre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.7 g
Kalorie
1729 kJ /
414 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts faciles
53 Przepisy
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crumble de figues à la noisette
45 min
Moelleux aux pommes
1 godz.
Gratin de clémentine
30 min
Clafoutis aux fruits rouges
55 min
Quatre-quarts aux poires
55 min
Flaugnarde aux poires
50 min
Crumble poire-chocolat
55 min
Crumble aux fruits rouges
1 godz. 15 min
Mousse aux pommes
40 min
Gratin de poire aux amandes
45 min
Moelleux aux pommes
50 min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1 godz.