Huîtres farcies à la fondue de poireau

Huîtres farcies à la fondue de poireau

3.9 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 12 huîtres creuses (grosses)
  • 200 g de poireaux coupés en tronçons
  • 20 g de beurre doux
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de vinaigre balsamique blanc

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 24 kcal / 101 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...