Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'amandes émondées
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème liquide légère
- 375 g de yaourt nature
- 1 gousse de vanille fendue et grattée
- 50 g de sucre glace
- 3 blancs d'œufs
- 350 g de poires en cubes
- 30 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 969.7 kJ / 231.8 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 32.4 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 85.1 mg
Alternatywne przepisy
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Porc aux abricots secs
55min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40min
Canard aux amandes
40min
Bricks de magret de canard aux abricots
55min
Colin aux asperges et pâtes à lasagne
35min
Brioche légère au fromage blanc
4h
Paupiettes de saumon vapeur et carottes
40min
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2u. 45min