Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 800 g de ricotta
Le jour même
- 80 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 40 g de sucre glace
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- 20 g de marsala liquoreux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'huile de friture
- 40 g d'écorce d'orange confite, émincée finement
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 990.3 kJ / 236.2 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Donuts
3 Std. 50 Min
Baozi au sésame noir
2 Std. 20 Min
Crème d'amarante aux cerises et au chanvre
Brak ocen
Sauce rouille
10min
Oreillettes
3h 40min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines
1 Std. 40 Min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min
Cannelloni au brocciu
1h
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Arancinis
3 Std.
La socca
40min