Cannoli siciliens

Cannoli siciliens

3.7 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 pièces

Składniki

La veille
  • 800 g de ricotta
Le jour même
  • 80 g de sucre en poudre
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le récipient
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 2 œufs
  • 40 g de sucre glace
  • 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
  • 20 g de marsala liquoreux
  • 1 pincée de sel
  • 50 g d'huile de friture
  • 40 g d'écorce d'orange confite émincée finement

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 236.2 kcal / 990.3 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...