Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de lait entier frais UHT
- 50 g de yaourt nature entier, non sucré
- 15 g de sel, et un peu pour le moulage
- 2 g de présure liquide (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 250.6 kJ / 59.9 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Sód
- 320.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poudre de caramel
1h
Pain cocotte
2h 20 min
Sous-vide côtes de porc
2ωρ. 50 λεπτ.
Légumes secs moulus (150-250 g)
5min
Graines de céréales moulues (100 g)
5min
Caramel de base
25min
Beurre
40min
Fromage frais à tartiner
15h 20min
Épices moulues
5min
Ricotta
16h 15 min
Gelée de queues de fraise
1h
Graines de céréales moulues (150-250 g)
5min