Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de lait entier frais UHT
- 50 g de yaourt nature entier, non sucré
- 15 g de sel, et un peu pour le moulage
- 2 g de présure liquide (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 250.6 kJ / 59.9 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Sód
- 320.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10 min
Soupe Pho aux spaghetti de radis daïkon
Brak ocen
Fromage frais à tartiner
15 Std. 20 Min
Pâte de citron et de gingembre confits
1h 25min
Paximadi (pain biscotte crétois)
9h
Épices moulues
5 Min
Ricotta
16h 15min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2 godz.
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Pâtes fraîches sans œufs
1 Std. 35 Min
Pain de campagne au levain
28 Std. 10 Min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30 min