Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 182 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Lassi fraises et rhubarbe
12h 15min
Sauce tomate
40 Min
Pâte brisée
5 Min
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5 Min
Caramel de base
25 min
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5h
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30 min
Pâte à pizza (à personnaliser)
1 Std. 10 Min