Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 182 mg
Alternatywne przepisy
Haricots verts au thym
1h 10min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 godz. 25 min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Pizza maraîchère au brebis
2 Std. 5 Min
Caramel de base
25min
Crème fouettée
10 min
Blaff de légumes
35min
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5 min
Cheesecake framboise à la poudre de protéine
3 godz. 10 min
Cuisson du riz au jasmin
35min