Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de fraises
- 30 g de jus de citron
- 20 g de sucre vanillé maison
- 200 g de sucre en poudre
- 300 g de rhum blanc
- 40 g de sirop de fleurs de sureau
- 400 g de vin pétillant au sureau
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 3170 kJ / 756 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 102 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus détox pour une peau rayonnante
10 min
Marsala chaud
Brak ocen
Mayonnaise au pavot
5 Min
Bûchettes à la crème de citron
3 Std.
Œuf des ours, vue sur le Mont-Blanc (Zone 5)
2 Std. 45 Min
Pesto coriandre-cerfeuil
15 min
Fontainebleau à la violette
25min
Macédoine de légumes façon salade de fruits
50min
Mayonnaise aux herbes
15 min
Jus de tomate et orange
10 min
Lait framboise banane
10 min
Jus de pomme épicé
5 Min