Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de cerises, préalablement congelées
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 100 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
- 40 g de jus de citron vert
- 15 feuilles de menthe fraîche
- 100 g de glaçons
- 100 g d'eau gazeuse, froide
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 748 kJ / 176.7 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Bâtonnets glacés yaourt-framboise
15h 15min
Chutney canneberge-romarin
40min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1hod. 30min
Fruits enrobés de chocolat sans allergène
Brak ocen
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2h
Liqueur de vin chaud
20 min
Rouleau farci à l'abricot en robe de pancetta (Australie)
Brak ocen
Glace à la fraise et au yaourt
4 godz. 20 min
Tarte melon-pêche et chantilly à la menthe
3j 10 menit
Sangria blanche à la fraise
12hod.
Glace à la verveine et poires aux épices
13h 35min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 min