Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 100 g de jamón ibérico en tacos
- 50 g de tocino fresco en tacos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 conejo en trozos (aprox. 1000 - 1200 g)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de brandy
- 100 g de vino blanco
- 2 tomates pelados, sin pepitas y cortados en cuartos
- 10 granos de pimienta negra
-
1
ramita de tomillo fresco
lub ¼ cucharadita de tomillo seco - 300 g de champiñones cortados en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1912 kJ / 456 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo a las finas hierbas
50 min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo en escabeche
48j 50 menit
Conejo a la huertana
45 min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1h
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Conejo guisado
30 min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al cava
1h
Conejo al ajillo con setas
40 min
Conejo al tomillo
45 min