Rape al vapor con salsa verde

Rape al vapor con salsa verde

3.5 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 raciones

Składniki

  • 14 - 18 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    300 g de agua
  • aceite de oliva virgen extra para engrasar el Varoma
  • 1000 g de lomos de rape sin piel ni hueso
  • sal para espolvorear

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 307 kcal / 1288 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...