Bacalao fresco con ajada

Bacalao fresco con ajada

4.5 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de agua para el vapor
  • 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
  • 6 dientes de ajo en láminas
  • 1 cucharadita de pimentón dulce

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 248 kcal / 1041 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...