Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 100 g de vino blanco
-
500
g de caldo de verduras
lub 500 g de agua con 1 cucharadita de sal - 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 100 g de fideos (cabello de ángel)
- 1 lata de mejillones en escabeche con su líquido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1072 kJ / 256 kcal
- Białko
- 11.13 g
- Węglowodany
- 28.42 g
- Tłuszcz
- 10.64 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos con arroz
35min
Papas, judías y fideos
30min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Alubias con gambas
20min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Arroz mediterráneo
35min
Crema de judías pintas y espinacas
30min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Arroz con aceitunas de lata
1h