Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 100 g de vino blanco
-
500
g de caldo de verduras
lub 500 g de agua con 1 cucharadita de sal - 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 100 g de fideos (cabello de ángel)
- 1 lata de mejillones en escabeche con su líquido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1072 kJ / 256 kcal
- Białko
- 11.13 g
- Węglowodany
- 28.42 g
- Tłuszcz
- 10.64 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Guiso de judías pintas con arroz
40 min
Lentejas con arroz
40 min
Alubias con gambas
20 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Garbanzos con arroz
35 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Papas, judías y fideos
30min
Fideuá de pavo
30min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Pasta con judías blancas
40 min