![Grissini di pane Grissini di pane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/269245.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito di birra fresco
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di strutto
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1185.1 kJ / 283.2 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coppia ferrarese
1 Std.
Panini al latte
4 godz. 50 min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Grissini tricolore
2 godz. 15 min
Crackers classici
3h
Grissini torinesi
1h 35 phút
Mantovanine
2ч. 45 мин.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini all'olio
3h 10min