Urządzenia i Akcesoria
Grissini di pane
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco
-
160 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
400 g di farina tipo 0 + q.b.
-
50 g olio extravergine di oliva
-
30 g di strutto
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.2 g
Kalorie
1185.1 kJ /
283.2 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La dispensa dei sogni
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Grissini stirati
2 godz.
Panini al latte
4 godz. 50 min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min
Crostini dorati
4 godz. 30 min
Crackers classici
3 godz.
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min