Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito di birra fresco
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di strutto
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1185.1 kJ / 283.2 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4h 50min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Mantovanine
2h 45min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Crostini dorati
4h 30 min
Coppia ferrarese
1 Std.
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 Std. 15 Min
Grissini stirati
2h
Rosette
5 godz. 20 min
Grissini torinesi
1h 35min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Tigelle
3 godz. 50 min