Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 300 g farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Meringhe
2 godz.
Gnocco fritto modenese
35 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2 godz. 20 min
Pasta all'uovo
1h
Burro
40 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Croquembouche monoporzione
2 godz. 40 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min