![Pasta fresca al cacao Pasta fresca al cacao](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66ECDFB9-C818-490C-90DA-864B9CBDCEDC/Derivates/27AEA5F4-063D-4EE5-8E73-1289EAEA9485.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 300 g farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lievito madre disidratato
24h 10 min
Lumachine ai semi di papavero
2h 30min
Pasta sfoglia veloce
2h
Pasta all'uovo
1 Std.
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1h 30min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Formaggella alle erbe
4h 20min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 Std. 40 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20 min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Nems
1 Std.
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.