Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca al cacao
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
50 g di farina di semola di grano duro
-
300 g farina tipo 0 + q.b.
-
30 g di cacao amaro in polvere
-
1 cucchiaino di sale
-
4 uova
-
20 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13 g
Kalorie
1309 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Coni e cialde
1 godz. 5 min
Pasta di mandorle
1 godz. 30 min
Meringhe
2 godz.
Gnocco fritto modenese
35 min
Bignè con frutti canditi
6 godz. 30 min
Gelato al Primitivo di Manduria
24 godz. 30 min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 godz.
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 godz. 30 min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 godz.
Pasta fresca integrale all'uovo
1 godz. 40 min