Pasta fresca al cacao

Pasta fresca al cacao

4.5 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di farina di semola di grano duro
  • 300 g farina tipo 0 + q.b.
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 uova
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 313 kcal / 1309 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...