Urządzenia i Akcesoria
Crescia sfogliata urbinate
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pezzi
Składniki
-
500 g di farina tipo 00
-
1 uovo
-
40 g di olio di arachidi
-
200 g di acqua fredda
-
1 cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
farina tipo 00 q.b.
-
150 g di strutto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6.5 g
Kalorie
1523 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minestra imperiale tricolore
1 godz. 30 min
Ciaramicola
1 godz.
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Piadina romagnola
15 min
Castagnole
1 godz. 20 min
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Torta al testo
1 godz.
Maritozzo romano
11 godz.
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Focaccia veloce in padella
40 min
Piadina romagnola farcita
55 min