
Urządzenia i Akcesoria
Tarta de chocolate y batata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 raciones
Składniki
Base
-
260 g de almendra cruda sin piel
-
20 g de cacao puro en polvo
-
1 pellizco de sal
-
80 g de miel
Relleno
-
500 g de batata con piel
-
180 g de leche
-
400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
1 cucharadita de extracto natural de vainilla
-
cacao puro en polvo para espolvorear
-
50 - 100 g de frutos rojos frescos variados
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
382 kcal /
1599 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
24.6 g
Węglowodany
32.1 g
Błonnik
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Todo batata
7 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania