Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de aceite de coco para engrasar el molde
- 1000 g de batatas peladas en trozos
- 540 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de vainilla líquida
- 3 huevos
- 100 g de azúcar moreno
- 200 g de leche de coco
- 50 g de aceite de coco
- 1 cucharada de ron
- 40 g de azúcar glas
- 20 g de coco rallado (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 99 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de jengibre y melaza
40 min
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Tarta de chocolate y batata
3h
Muffins de batata con nueces
1h
Pan de coco y nueces de macadamia
2h
Quiche de berenjena ( sin azúcar, sin gluten, sin huevo, sin lactosa)
1h 5min
Queso vegano
14 Std. 10 Min
Brownie de batata
1h
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 godz. 10 min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 godz. 30 min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min