Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil10 g
-
ras el hanout1 tsp
-
harissa1 tsp
-
passata200 g
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in strips (1 cm)360 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
halloumi cheese diced (1.5 cm)175 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
-
olive oil spray
-
filo pastry sheets5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980 mg
Białko
15 g
Kalorie
1307 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Vegetarian Chilli
35 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min