Urządzenia i Akcesoria
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 pieces
Składniki
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
395 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Quince Torta
8 godz.
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 godz. 15 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Emmental Gougères
50 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Celeriac and Apple Soup
55 min