Urządzenia i Akcesoria
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 pieces
Składniki
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
395 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum and Apple Jam
40 min
Asparagus Risotto
45 min
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Curried Sausages and Lentils
1 godz.
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 godz. 10 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min