Urządzenia i Akcesoria
Potato Curry
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
cashew nuts50 g
-
water plus extra for soaking550 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch1 ½ tsp
-
potatoes large (approx. 680 g), cut in pieces (2-3 cm)4
-
onions cut in 8 pieces then separated into layers180 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
cauliflower cut in pieces (4 cm)190 g
-
dried apricots cut in pieces (1 cm)50 g
-
curry powder1 Tbsp
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garam masala to taste¼ - ½ tsp
-
fresh baby spinach70 g
-
tinned borlotti beans drained (1 x 400 g tin)270 g
-
fresh coriander leaf for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1608 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetable Biryani
50 min
Chick Pea Curry
35 min