Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 feuilles de basilic frais
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de betterave crue, détaillée en cubes
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 579 kJ / 139 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade aux pommes
5 dk
Salade de chou blanc
10 dk
Salade de concombre, radis et poivrons
10 dk
Salade grecque de chou blanc
2 godz. 15 min
Taboulé de chou romanesco
1h 20min
Salade de betterave
15 dk
Salade de champignons aux deux citrons
1h 15 min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 dk
Salade fraîcheur concombre, courgette et menthe
10 dk
Salade carotte pomme raisin
5 dk
Chou en salade
10 dk
Salade de chou blanc et chou rouge
15 dk