Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g d'eau
- 1 cube de court-bouillon
- 100 g de pâtes sèches, type langue d'oiseau
- 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé, non décongelé
- 150 g d'aïoli
- tranches de baguette grillées, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1903 kJ / 456 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Soupe de pâtes
35min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Soupe de poisson
40min
Harira
7h
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25min
Soupe de moules à la citronnelle
55min
Salade aux fruits de mer
30min
Soupe de poissons
45min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Soupe de poisson
20min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Soupe harira
40min