Soupe de fruits de mer provençale
TM5 TM31 TM6

Soupe de fruits de mer provençale

3.6 (11 ocen)

Składniki

  • 900 g d'eau
  • 1 cube de court-bouillon
  • 100 g de pâtes sèches, type langue d'oiseau
  • 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé, non décongelé
  • 150 g d'aïoli
  • tranches de baguette grillées, pour servir

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1903 kJ / 456 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
31 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy