Gâteau de pâtes all'arrabbiata

Gâteau de pâtes all'arrabbiata

2.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 parts

Składniki

  • 15 g de beurre mou
  • 30 g de chapelure
  • 150 g de pecorino (fromage italien au lait de brebis)
  • 1400 g d'eau
  • 4 tomates rondes
  • ½ oignon épluché
  • ½ piment vert frais
  • ½ piment rouge frais
  • 50 g d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 œufs
  • 350 g de pâtes cuites (coquillettes, macaroni, penne)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 20 g
Kalorie 2595 kJ / 621 kcal
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...