Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de beurre mou
- 30 g de chapelure
- 150 g de pecorino (fromage italien au lait de brebis)
- 1400 g d'eau
- 4 tomates rondes
- ½ oignon épluché
- ½ piment vert frais
- ½ piment rouge frais
- 50 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 350 g de pâtes cuites (coquillettes, macaroni, penne)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2595 kJ / 621 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 45 g
Alternatywne przepisy
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
La tourte aux épluchures de patate
2h 30min
Œufs farcis
30min
Focaccia à la crème de fromage
Keine Bewertungen
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 godz.
Clafoutis poulet-champignon
1 godz.
Mash de pommes de terre, piquillos et olives
45min
Penne à la crème de chou-fleur
1 godz.
Salade de pâtes aux pois et pesto citron-menthe
50min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1sa 10 dk
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min