Rote-Rüben-Dip

Rote-Rüben-Dip

4.6 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 Portionen

Składniki

  • Wasser
    20 g
  • Datteln
    50 g
  • Rote Rüben, gekocht in Stücken
    200 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    1 - 2
  • Walnüsse
    70 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Tahina weiß (Sesampaste)
    2 EL
  • Zitronensaft
    2 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portionen

Białko 2 g
Kalorie 337 kJ / 81 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...