Urządzenia i Akcesoria
Rote-Rüben-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 Portionen
Składniki
-
Wasser20 g
-
Datteln50 g
-
Rote Rüben, gekocht in Stücken200 g
-
Knoblauchzehen halbiert1 - 2
-
Walnüsse70 g
-
Salz¾ TL
-
Tahina weiß (Sesampaste)2 EL
-
Zitronensaft2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
2 g
Kalorie
337 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterraner Käseaufstrich
5 Min
Sommerhummus
35 Min
Linsenaufstrich
30 Min
Kidneybohnenaufstrich
1 Std. 10 Min
Buchweizencracker mit Schwarzkümmel
1 Std.
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 Min
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10 Min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 Min
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10 Min
Orangeroter Aivar-Hummus
1 Std. 15 Min
Kürbishummus
1 Std.
Süßer Rote-Rüben-Dip mit Orange
15 Min