Urządzenia i Akcesoria
Rote-Rüben-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 Portionen
Składniki
-
Wasser20 g
-
Datteln50 g
-
Rote Rüben, gekocht in Stücken200 g
-
Knoblauchzehen halbiert1 - 2
-
Walnüsse70 g
-
Salz¾ TL
-
Tahina weiß (Sesampaste)2 EL
-
Zitronensaft2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
2 g
Kalorie
337 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50 min
Paprika-Cashew-Dip
15 min
Mediterraner Käseaufstrich
5 min
Kürbishummus
1 godz.
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10 min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min
Sommerhummus
35 min
Orangeroter Aivar-Hummus
1 godz. 15 min
Buchweizencracker mit Schwarzkümmel
1 godz.
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 min
Linsenaufstrich
30 min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 min