Urządzenia i Akcesoria
Chai Spiced Rice Pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
skimmed milk900 g
-
coconut milk, light, tinned100 g
-
cinnamon sticks2
-
natural vanilla extract1 Tbsp
-
brown sugar50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
chai teabags2
-
pudding rice220 g
-
dried apricots cut in pieces (5 mm), for serving8
-
coconut flakes for serving2 Tbsp
-
chopped pistachios for serving2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.6 g
Kalorie
1056 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Ginger Soup
5 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Apple Spiced Houmous
10 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Chewy Pistachio Biscuits
45 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Irish Stout and Walnut Bread
2 godz. 50 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min