Urządzenia i Akcesoria
Celeriac Remoulade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Dukkah
5 min
Basil Pesto
10 min
Salsa Verde
10 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Best Basic Houmous
5 min
Sumac-spiced Houmous
5 min