Celeriac Remoulade

Celeriac Remoulade

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder
    500 g
Mayonnaise
  • sunflower oil
    130 g
    rapeseed oil
  • egg yolk from medium egg
    1
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • red wine vinegar
    15 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 352.1 kcal / 1473.2 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 33.8 g
Węglowodany 11.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 140.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...