Urządzenia i Akcesoria
Celeriac Remoulade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Curried Coleslaw
10 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 Std. 15 Min
Coleslaw
10 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Basil Pesto
10 Min
Carrot and Coconut Salad
5 Min