Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
TM6

Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel

3.0 (1 ocena)

Składniki

Coconut Streusel

  • 50 g plain flour
  • 30 g unsalted butter, cold, diced
  • 5 g ground cinnamon
  • 30 g Demerara sugar
  • 30 g flaked coconut

Pineapple in Chilli Syrup

  • 1 fresh pineapple (approx. 2 kg)
  • 1 fresh red chilli, halved lengthways
  • 400 g sugar
  • 380 g dark rum
  • 850 g water
  • 1 Tbsp cornflour
  • ice cream, for serving (see tip)
  • fresh mint leaves, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2905 kJ / 693 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
97 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy