Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Coconut Streusel
-
plain flour50 g
-
unsalted butter cold, diced30 g
-
ground cinnamon5 g
-
Demerara sugar30 g
-
flaked coconut30 g
Pineapple in Chilli Syrup
-
fresh pineapple (approx. 2 kg)1
-
fresh red chilli halved lengthways1
-
sugar400 g
-
waterdark rum380 g
-
water850 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ice cream for serving (see tip)
-
fresh mint leaves for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36 mg
Białko
4 g
Kalorie
2905 kJ /
693 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Hollandaise Sauce
15 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Houmous
13 godz. 30 min
Whipped Cream
10 min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1 godz. 55 min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 min
Madras Curry Powder
5 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Sumac and Tahini Houmous
10 min