Urządzenia i Akcesoria
Matcha and raspberry swirled custard tarts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Pastry case
-
macadamia oil plus extra for greasing1 tbsp
-
dried cranberries10 g
-
pitted dates80 g
-
pecans20 g
-
raw almonds180 g
Flavoured custards
-
freeze-dried raspberry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
boiling water2 tbsp
-
matcha powder (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
gluten free cornflour1 ½ tbsp
-
filtered water2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.6 g
Kalorie
1726.9 kJ /
411.2 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Baba Ganoush
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Miso soup
30 min
Chai tea
15 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Hot turmeric apple cider
20 min
Zhen zhu nai cha (bubble tea)
1 godz.
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Tropical smoothie bowl
20 min
Better-for-you custard
15 min