Urządzenia i Akcesoria
Seafood en papillote with saffron potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.1 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
1315.5 kJ /
313.2 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Crab linguine
30 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Mushroom soup
30 min