Seafood en papillote with saffron potatoes

Seafood en papillote with saffron potatoes

3.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • water
    500 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)
    300 g
  • saffron
    2 pinches
  • firm white fish fillets (see Tips)
    4
  • unsalted butter cut into pieces
    40 g
  • vermouth (see Tips)
    20 g
  • pouring (whipping) cream
    20 g
  • frozen peas to taste
    50 - 80 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 703.1 mg
Białko 36.7 g
Kalorie 1315.5 kJ / 313.2 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...