Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Białko
- 36.7 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 703.1 mg
Alternatywne przepisy
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Cod with citrus butter
40min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Sicilian prawn salad
40min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Hot and sour prawn soup
45min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Master stock chicken
1h 30min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Steamed fish with green mash
50min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min