Urządzenia i Akcesoria
Anise-cured salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4655.3 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
927.2 kJ /
220.8 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tom kha prawns
25 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Guacamole
10 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Aussie spice rub
10 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Japanese-style dressing
5 min
Caramelised balsamic reduction
30 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Miso coleslaw
20 min