Urządzenia i Akcesoria
Anise-cured salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4655.3 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
927.2 kJ /
220.8 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Sous-vide Honeyed Figs
1 godz.
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Duck and cherry salad
45 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Oysters with lime granita
5 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Mushroom cappuccino
25 min