Urządzenia i Akcesoria
Anise-cured salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4655.3 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
927.2 kJ /
220.8 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Peppercorn sauce
20 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Fish stock
35 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 godz. 15 min
Steamed coconut custards
45 min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min