Urządzenia i Akcesoria
Anise-cured salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4655.3 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
927.2 kJ /
220.8 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Lemon and caper aioli
15min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Plum Sauce
50min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min