Urządzenia i Akcesoria
Orange, raspberry and coconut jellies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
24 portions
Składniki
-
virgin coconut oil for greasing
Kefir coconut layer
-
coconut milk270 g
-
gelatine powder (see Tips)3 tbsp
-
raw sugar (see Tips)60 g
-
kefir milk250 g
-
natural vanilla extract½ tsp
Orange raspberry layer
-
filtered water250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
gelatine powder (see Tips)3 tbsp
-
orange flesh only (no white pith), cut into pieces300 g
-
fresh raspberries125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.5 g
Kalorie
242.8 kJ /
57.8 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 godz. 15 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Berry halva semifreddo
4 godz. 10 min
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Beetroot and avocado eggs
88 godz.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Banana caramel thickshake (Toddlers and beyond)
24 godz. 10 min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1 godz. 20 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min