Urządzenia i Akcesoria
Veal involtini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
veal scallopini (see Tips)8 pieces
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)100 g
-
pancetta8 slices
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
sun-dried tomato pesto (see Tips)50 g
-
tomato passata500 g
-
asparagus trimmed2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.7 mg
Białko
112.9 g
Kalorie
3187.5 kJ /
758.9 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and feta meatballs
30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Beef stroganoff
35 min
Mashed potatoes
40 min
Curry pork sosaties
24 godz. 30 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 godz. 10 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Classic mushroom risotto
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min