Urządzenia i Akcesoria
Veal involtini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
veal scallopini (see Tips)8 pieces
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)100 g
-
pancetta8 slices
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
sun-dried tomato pesto (see Tips)50 g
-
tomato passata500 g
-
asparagus trimmed2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.7 mg
Białko
112.9 g
Kalorie
3187.5 kJ /
758.9 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunters' stew
1 godz.
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chicken and sweet corn soup
30 min
Shepherd's pie
55 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min