Veal involtini

Veal involtini

3.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • veal scallopini (see Tips)
    8 pieces
  • fresh basil leaves only
    2 - 3 sprigs
  • fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
    100 g
  • pancetta
    8 slices
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • garlic cloves
    2
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • sun-dried tomato pesto (see Tips)
    50 g
  • tomato passata
    500 g
  • asparagus trimmed
    2 bunches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 758.9 kcal / 3187.5 kJ
Białko 112.9 g
Tłuszcz 29.2 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 295.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...