
Urządzenia i Akcesoria
Veal involtini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
veal scallopini (see Tips)8 pieces
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)100 g
-
pancetta8 slices
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
sun-dried tomato pesto (see Tips)50 g
-
tomato passata500 g
-
asparagus trimmed2 bunches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
758.9 kcal /
3187.5 kJ
Białko
112.9 g
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
8.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
295.7 mg