Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta croutons
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g fine polenta
- 20 g salted butter
Caeser salad dressing
- 150 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 anchovy fillet in oil (optional)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp Worcestershire sauce, gluten free (see Tips)
- 2 tsp Dijon mustard, gluten free
Caesar salad
- 900 g water
- 500 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling, plus extra for greasing
- 4 eggs, chilled
- 40 g pancetta (approx. 8 slices)
- 1 baby cos lettuce (approx. 185 g), trimmed and cut into quarters lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3909.3 kJ / 930.8 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 77.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 927.1 mg
Alternatywne przepisy
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Stuffed zucchini
1h 5 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1h
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Curried chicken salad wraps
50 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Steamed greens with lemon feta
20min
Lamb and feta meatballs
30 min