![Surf and turf with pink peppercorn sauce Surf and turf with pink peppercorn sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0dc7d25a-f2ad-45fe-a97b-341893274647/Derivates/0c804241-46ca-4ea5-b709-57684321852b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Białko
- 39.9 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 637.4 mg
Alternatywne przepisy
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4hod. 20min
Spaghetti carbonara
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 menit
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 menit
Diane sauce
20min