Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Białko
- 39.9 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 637.4 mg
Alternatywne przepisy
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Oysters Kilpatrick
15min
Beef Stroganoff
1h
Sunday lamb roast
1h 55min
Buffalo chicken wings
45 min
Veal pizzaiola
40 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min