Urządzenia i Akcesoria
Surf and turf with pink peppercorn sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Pink peppercorn sauce
-
garlic clove1
-
eschalot cut into halves1
-
salted butter cut into cubes40 g
-
white wine50 g
-
tomato paste1 tsp
-
pink peppercorns lightly crushed (see Tips)2 tbsp
-
water100 g
-
Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg yolks (see Tips)4
Surf and turf
-
water500 g
-
large raw prawns deveined and butterflied8 - 12
-
beef fillet steaks4
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
thick-cut chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
637.4 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
2982.2 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Stuffed tomatoes
50 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Beef stroganoff
35 min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 godz. 15 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min