Urządzenia i Akcesoria
Minestrone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh basil leaves only (optional)1 sprig
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water650 g
-
tomato paste50 g
-
salt (optional)½ tsp
-
mixed vegetables (e.g. potato, carrot, mushroom, celery), diced or cut into pieces (see Tips)400 g
-
canned borlotti beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
dried pasta shells100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.3 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1076.2 kJ /
256.2 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Pumpkin soup
30 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Vegetable soup
35 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Tuscan bean soup
40 min
Classic mushroom risotto
30 min
Tomato pasta sauce
40 min