Wersje kompatybilne
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 67.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.9 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1531.4 mg
Alternatywne przepisy
Curried carrot and ginger soup
40min
Carrot and coriander soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Hearty seven vegetable soup
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Broccoli almond soup
30min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min