Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream

Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream

4.0 64 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • raw cashews
    50 g
  • water for soaking
Chive oil (optional)
  • ice
    250 g
  • filtered water for ice bath and for boiling
  • fresh chives
    60 g
  • extra virgin olive oil
    150 g
Soup and cashew cream
  • garlic cloves
    1 - 2
  • brown onion cut into halves
    100 g
  • spring onions/shallots trimmed, white parts and half of green parts
    3
  • ghee
    80 g
  • water
    750 g
  • lemon juice
    2 tbsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • broccoli cut into small florets and stalks cut into thin slices
    250 g
  • frozen baby peas
    300 g
  • cauliflower cut into small florets
    200 g
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper to taste (optional)
  • egg yolks (optional)
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1531.4 mg
Białko 13.2 g
Kalorie 3018.3 kJ / 718.5 kcal
Tłuszcz 67.1 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...