Pumpkin tart
TM6 TM5 TM31

Pumpkin tart

3.7 (80 ocen)

Składniki

  • 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 130 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
  • 100 g parsnip, cut into pieces (3-4 cm)
  • 70 g cheddar cheese, cut into pieces (3-4 cm)
  • 1 - 2 pinches sea salt, to taste
  • 40 g wholemeal plain flour
  • 1 tbsp chia seeds
  • 2 tbsp poppy seeds
  • 510 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 120 g red onion, cut into halves
  • 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded, if preferred (optional)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tbsp brown sugar
  • 60 g water
  • 20 g red wine vinegar
  • 120 g dry white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 120 g feta cheese, crumbled
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 2 eggs
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp caraway seeds (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1417.1 kJ / 337.4 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
14.8 g
Tłuszcz
14.9 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Błonnik
5.5 g
Sód
381.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy