Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g basmati rice
- 150 g acorn squash, trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)
- 160 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into quarters
- 100 g frozen green peas, thawed
- 280 g jarred marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 dried bay leaves
- 4 cardamom pods, crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 pinches saffron threads
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dry white wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 40 g slivered almonds, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1846.3 kJ / 439.5 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 62.6 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 12.4 g
- Sód
- 961.2 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegetable chilli
50min
Rendang curry
30 min
Penne and vegetables
35min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Vegetarian chilli
1h 5min
Three-bean shepherd's pie
26h
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Pulse and pumpkin curry
30 min