![Buckwheat and mushroom quiche Buckwheat and mushroom quiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBEBDB72-2647-4304-ABC8-B79028765D53/Derivates/73EC2F20-D6C3-4C06-B343-56EF0C4300B1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 22.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 531.1 mg
Alternatywne przepisy
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1hod. 5min
Baked beans
13 godz. 25 min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Chilli con tempeh
20 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Mixed vegetable mash (purée)
40min