![Beetroot soup with herb dumplings Beetroot soup with herb dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C2FECA2-0AE1-47AC-822B-749231902DDD/Derivates/DF3807F6-71E5-40F9-8A3E-386E6127ABCC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. basil, flat-leaf parsley, coriander, sage, chervil), leaves only
- 200 g full cream milk
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (opcjonalnie)
- 150 g coarse semolina
- unsalted butter, plus extra for greasing
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut into pieces
lub 500 g canned beetroot, cut into pieces - 700 g water
- 150 g white wine
- 2 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 25 g plain flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp white wine vinegar (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Cauliflower gratin
1 Std.
Cucumber soup
25 Min
Green goodness soup
10 Min
Asparagus risotto
40 Min
Warming amaranth porridge
50 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Mushroom soup
30 Min
Spicy cauliflower soup
20 min
Tuscan bean soup
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Zucchini soup
25 Min