
Urządzenia i Akcesoria
Curried lentils and steamed pumpkin
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
cumin seeds (10 g)3 heaped tsp
-
coriander seeds (10 g)4 heaped tsp
-
salt1 ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish30 g
-
fresh coconut flesh (opcjonalnie) cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
brown onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves2
-
ground cayenne pepper½ - ¾ tsp
-
butternut pumpkin deseeded, cut into 8 pieces with skin on1000 - 1200 g
-
dried lentils (green or brown)300 g
-
water1000 g
-
preserved roasted red capsicums cut into pieces (1-2 cm)250 - 300 g
-
crème fraîche (opcjonalnie)130 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
358 kcal /
1504 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
10.3 g