Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 150 g de mozzarella à cuire, coupée en morceaux
- 10 feuilles de basilic frais
- 150 g de tomates confites
- 150 g de poivrons rouges grillés, en conserve
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 10 - 12 tranches de pain de campagne
- 50 g de pignons de pin
- 12 tranches de jambon fumé
- 50 g de roquette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2149 kJ / 512 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Salade caesar à la fourme
50 dk
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min
Salade au bacon et à la pomme
20 dk
Salade d'été
10 Min
Tartine avocat-feta
25 min
Salade de poulet, avocat et ananas grillé
40 dk
Salade de pâtes au chorizo
35 dk
Salade de pâtes italienne
35 dk
Tartines gratinées de feta à la tomate
1sa
Salade de pâtes au pesto de poivron
30 Min
Salade César
30 Min