Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 150 g de mozzarella à cuire, coupée en morceaux
- 10 feuilles de basilic frais
- 150 g de tomates confites
- 150 g de poivrons rouges grillés, en conserve
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 10 - 12 tranches de pain de campagne
- 50 g de pignons de pin
- 12 tranches de jambon fumé
- 50 g de roquette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2149 kJ / 512 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Salade de penne à l'italienne
35min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Salade grecque
30 min
Salade de pâtes au pesto de poivron
30 min
Salade au bacon et à la pomme
20 min
Tarte feuilletée soleil à la provençale
2h
Tartines gratinées de feta à la tomate
1h
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Salade de pâtes italienne
35min
Tartine avocat-feta
25min
Salade César
30 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min