
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 200 g de poivrons rouges coupés en brunoise
- 15 g d'huile d'olive
- 3 œufs
- 80 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de comté râpé
- 150 g de jambon fumé coupé en très petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 426.2 kcal / 1781.8 kJ
- Białko
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 35.2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 1.2 g