Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de gruyère, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 400 g d'eau
- 220 g d'oignons, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de concentré de tomate
- 200 g de vin blanc
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1953 kJ / 468 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croque-cake
50min
Brandade de thon
1h
Gâteau de pain rassis au comté et au jambon
1 Std. 10 Min
Timbale milanaise
55min
Croque flammekueche
55min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Risotto crémeux au camembert
35min
Gratin de comté façon pudding
45min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Gratin de pain au reblochon
35min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1h
Quiche de Noël au fromage et à l'oignon (Royaume-Uni)
1h 45min