Œufs gratinés à la hongroise

Œufs gratinés à la hongroise

4.4 372 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 120 g de gruyère coupé en morceaux
  • 6 œufs
  • 400 g d'eau
  • 220 g d'oignons coupés en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g de concentré de tomate
  • 200 g de vin blanc
  • 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 468 kcal / 1953 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...