Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de gruyère, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 400 g d'eau
- 220 g d'oignons, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de concentré de tomate
- 200 g de vin blanc
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1953 kJ / 468 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Timbale milanaise
55min
Croque-cake
50min
Croque flammekueche
55min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Gratin de pain au reblochon
35min
Gratin de crozets au jambon
1h
Risotto crémeux au camembert
35min
Brandade de thon
1h
Croziflette
1h 25min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Tartiflette aux courgettes
55min