Saumon mariné, semoule épicée et légumes

Saumon mariné, semoule épicée et légumes

4.3 385 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

Le saumon
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • le jus d'un citron jaune
  • ½ bouquet de coriandre en poudre effeuillé
  • 4 pavés de saumon frais de 120 g
La semoule et les légumes
  • 200 g de graines de couscous
  • 50 g de raisins secs blonds
  • 100 g d'eau chaude
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 pincée de piment d'Espelette
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 500 g de courgettes coupées en rondelles
  • 250 g de tomates cerise coupées en deux
  • 2 cives ciselées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 575 kcal / 2412 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...