Urządzenia i Akcesoria
素卤肉浇头
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 35 min
6 人份
Składniki
-
姜 切片10 克
-
八角1 颗
-
干辣椒2 根
-
油30 克
-
杏鲍菇 切丁,1×1厘米150 克
-
干香菇 水发后沥干切丁,1×1厘米5 朵
-
新鲜香菇 切丁,1×1厘米150 克
-
干桃胶 提前12小时泡发,泡发沥干后约重350克40 克
-
冰糖30 克
-
生抽2 汤匙
-
老抽1 汤匙
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.7 g
Kalorie
550.2 kJ /
131.5 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我爱素食
10 Przepisów
Chiny
Chiny