剁椒鱼头

剁椒鱼头

4.3 16 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 料酒
    20 克
  • 1 茶匙
  • 鱼头 一切二,洗净
    600 克
  • 40 克
  • 蒜头
    5 瓣
  • 10 克
  • 剁椒 去除剁椒水
    180 克
  • 豆豉
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切葱花
    2 根
  • 适量,淋在鱼头上

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31.5 g
Kalorie 1291.8 kJ / 308.8 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...