Urządzenia i Akcesoria
剁椒鱼头
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
料酒20 克
-
盐1 茶匙
-
鱼头 一切二,洗净600 克
-
油40 克
-
蒜头5 瓣
-
姜10 克
-
剁椒 去除剁椒水180 克
-
豆豉5 克
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切葱花2 根
-
油 适量,淋在鱼头上
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31.5 g
Kalorie
1291.8 kJ /
308.8 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny